Kuka olemme?

Olemme Hämeenlinnalainen video- ja valokuvaus yritys. Yrityksemme on pääosin keskittynyt dronekuvauksiin.

Voit lukea yrityksestämme lisää osiosta meistä

Kuvauspalvelut toimittaa Kuvaksi (Hukkapallot Y-3356099-5) Mikäli projektin toteuttamiseen osallistuu kolmasosapuoli (esimerkiksi toisena kuvaajana tai käsittelijänä/editoijana) ilmoitetaan siitä asiakkaalle erikseen.

Miten homma etenee?

  1. Yhteydenotto
  2. Käyttökohteen/tarpeiden selvittäminen
  3. Projektin suunnittelu
  4. Kuvauksen toteutus
  5. Materiaalien jälkikäsittely
  6. Materiaalien lähettäminen
  7. Projektin viimeistely/lopetus

Hinnat

Jokaisen kuvauksen hinta määritellään projekti kohtaisesti, koska kuvauksen hintaan vaikuttaa moni asia. Mm, sijainti, haastavuus, kuvien/videoiden määrä ja projektin “suuruus”. Saat hinta arvion aina sähköpostitse, ottamalla yhteyttä

Hintamme ovat ALV vähennyskelpoisia. Sis 24% ALV

Vastuut

Sitoudumme noudattamaan kaikkia voimassa olevia lakeja ja kaikkia dronenlennätykseen/kuvaukseen liittyviä säädöksiä ilman poikkeuksia.

Suoritamme lennätykset aina Traficomin mukaisesti A1/A3 luokiteltuna pilottina. Emme lennä huonolla säällä (sateista, tuulista..) tai jos kyseisellä hetkellä lennättäminen ei olisi turvallista syystä tai toisesta.

Asiakas on vastuussa tekemään alustavan varmistuksen, että kuvauspaikalla ei ole esteitä tai muita turvallisuusriskejä dronelle tai kuvaajalle. Asiakas vapauttaa kuvaajan vastuusta mahdollisten vahinkojen tai onnettomuuksien sattuessa, mikäli ne aiheutuvat asiakkaan laiminlyönnistä tai toimesta.

Asiakas on vastuussa kuvien laillisesta käytöstä ja mihin kuvat päätyy.

Tekijänoikeudet

Kaikki ottamiemme materiaalien (kuvien, videoiden, äänien..) “omistus”/tekijänoikeus säilyy meillä. Asiakkaalla on silti täydet käyttöoikeudet materiaaleiden käyttöön omissa kanavissaan. Kuvaa ei saa siis suoraan myydä kolmansille osapuolille. Asiakas voi halutessaan ostaa kuvan “omistuksen”/tekijänoikeudet meiltä lisähinnasta. Silloin tietenkin meillä ei ole mitään käyttöoikeuksia kuviin ilman lupaa.

Pidätämme materiaalien käyttöoikeudet omiin kanaviimme (Mm, Somet, nettisivut) Emme julkaise esimerkiksi kuvia, joista pystyy erityisesti tunnistamaan henkilön.

Toteutus/peruutus

Kuvauksen ajankohta sovitaan asiakkaan. Pystymme toteuttamaan joitakin kuvauksia täysin itsenäisesti. (esimerkiksi rakennusten kuvaus). Normaalisti “tavallisten” dronekuvien ottamiseen varataan aikaa noin 20-60 min.

Pidätämme oikeuden perua sovitun ajankohdan mikäli on erityisen huono sää tai siihen on jokin muu este syystä tai toisesta.

Yleistä

Nettisivumme saattaa kerätä anonyymiä dataa nettisivuilla käynneistä. Mitään Dataa ei jaeta kolmansille osapuolille.

Yhteydenottot ja muut henkilökohtaiset tiedot on salataan hyvin suojatulla palvelimella.

Voit aina halutessasi pyytää mahdollisten tietojesi poistamista palveliltamme.

Pidämme oikeuden kaikkiin muutoksiin. Päivitetty viimeksi 3.8.2023

Yhteystiedot

Mikäli jokin mietityttää voit aina ottaa yhteyttä tästä linkistä tai sähköpostilla, info(a)kuvaksi.fi

Y-tunnus 3356099-5 (Hukkapallot)

Käytetyt golfpallot nuorelta yrittäjältä! https://hukkapallot.fi

Videopelien sekä pelikonsolien verkkokauppa https://pelistore.fi/

https://kuvaksi.fi/