Olemme erikoistuneet dronekuvaamiseen, ja se on ytimessä kaikessa tekemisessämme. Tarjoamme kattavasti palveluita, jotka sisältävät dronekuvat, -videot kuin myös perinteisen valokuvauksen maanpinnalta.

Dronejen mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Dronella pääsee täysin erilaisiin kuvakulmiin ja paikkoihin kuin ennen, luoden uudenlaista visuaalista ilmettä ja tarjoamalla ennennäkemättömiä näkökulmia.


Dronella otettuja kuvia ja videoita voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, kuten markkinointiin, tapahtumien tallentamiseen, esittelyihin, kiinteistöjen myynti-ilmoituksiin tai vaikkapa peltojen tarkastuksiin. Vain taivas on rajana!

Dronen avulla luomme vaikuttavaa ja silmiinpistävää sisältöä, joka varmasti vangitsee katsojan huomion! Dronekuvat auttavat erottumaan muista sekä dronekuvilla saadaan luotua monipuolisuutta esimerkiksi yrityksen markkinointiin.


Tarjoamme laadukkaita kuvia ja videoita ammattitasoisilla droneilla vaaka- että pystykuva muodossa. Yhdellä lennolla voimme kuvata monipuolisesti erilaista materiaalia, sillä maksimilentoaikamme yhdellä akulla on noin 22-25 minuuttia. Tarvittaessa voimme lentää useammalla akulla!

Noudatamme aina tarkasti Traficomin ja lakien asettamia säädöksiä. Suoritamme lennätykset A1/A3 luokiteltuna pilottina. Emme lennä huonolla säällä, kuten sateella tai voimakkaassa tuulessa, tai jos lennättäminen ei olisi turvallista jostain muusta syystä.

Kaikki kuvaamamme kuvat käyvät läpi huolellisen jälkikäsittelyn, jotta ne olisivat mahdollisimman edustavia ja houkuttelevia. Tarjoamme myös videoiden editointipalveluita, kuten Instagram Reelsiin, TikTokiin ja maltilliseen vaakavideotuotantoon.

Toimimme pääasissa Hämeenlinnan alueella, mutta olemme avoimia yhteydenotoille kauempaakin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Kiinnostuitko? Kerro ideastasi tai suunnitellaan yhdessä!

Me toteutamme sen – Kuvaksi