Meistä, tarinamme


Kuvaksi on hämeenlinnalainen valo- ja videokuvausyritys, joka sai alkunsa keväällä 2023. Yritys keskittyy pääasiassa dronekuvauksiin. Yritys on vielä nuori, mutta kokemusta on jo kertynyt muutaman vuoden ajalta!

Olen hämeenlinnalainen 17-vuotias yrittäjä ja olen kiinnostunut valo- ja videokuvauksesta – etenkin dronekuvauksesta. Olen aina ollut kiinnostunut yrittäjyydestä ja nykyisin pyöritän kahta yritystä. Idea oman valokuvausyrityksen perustamisesta syntyi omasta mielenkiinnosta ja yrittäjyyden halusta! Kuvaksi sai alkunsa yrittäjyyslinjan opinnoissa Lyseon lukiossa, jossa myös suoritan opintojani tällä hetkellä.

Toteutan pääsääntöisesti kaikki projektit itse, mutta laajempiin projekteihin on yleensä saatavissa lisää kuvaajia/editoijia!

Toimin pääasiassa Hämeenlinnan alueella, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä kauempaakin!

Kerro ideastasi tai suunnitellaan yhdessä!

Me totautamme sen – Kuvaksi

Missio​

Yrityksemme missiona on tarjota ammattimaista valo- ja videokuvausta täysin uudella ja ennennäkemättömällä tavalla. Tarjoamme asiakkailemme täyden palvelun kokonaisuuden, joka tunnetaan esimerkiksi sen helppoudesta ja nopeasta jälkikäsittelystä.

Laadukkaat Ilmakuvamme tuovat huomattavaa lisäarvoa mm. markkinointiin tai vaikkapa talonmyynti-ilmoitukseen. Siitä syystä anna meidän toteuttaa – Kuvaksi

Visio​

Tavoitteenamme on vakiinnuttaa asemamme paikallisesti johtavana dronekuvauksiin erikoistuneenaa yrityksenä. Pyrimme dronekuvauksen avulla mullistamaan markkinoinnin ja sen tehokkuudeen täysin uudelle tasolle.

Haluamme olla tunnettu ja ensisijainen valinta niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, jotka arvostavat ammattitaitoa luotettavuutta ja luovuutta.Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaan odotukset kaikessa, nyt ja tulevaisuudessa.

Arvot​

Asiakaslähtöisyys
Turvallisuus/eettisyys
Luottamuksellisuus
Joustavuus
Ekologisuus