Dronekuvaus

Olemme erikoistuneet dronekuvaamiseen, ja se on ytimessä kaikessa tekemisessämme. Tarjoamme kattavasti palveluita, jotka sisältävät dronekuvat, -videot kuin myös perinteisen valokuvauksen maanpinnalta.

Dronejen mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Dronella pääsee täysin erilaisiin kuvakulmiin ja paikkoihin kuin ennen, luoden uudenlaista visuaalista ilmettä ja tarjoamalla ennennäkemättömiä näkökulmia.

Monesti ilmakuvausta pidetään kalliina. Sitä se ei kuitenkaan meillä ole!

Kuvaus

Yrityksemme keskittyy vahvasti dronekuvaamiseen, mutta kykenemme tarvittaessa myös videoiden kuvaamiseen sekä valokuvien ottamiseen maan tasalta. Monissa tapauksissa dronekuvien rinnalle sopii myös perinteiset valokuvat. Dronekuvat ja perinteiset kuvat yhdistettynä tuo lisäulottuvuutta ja täydentävät kokonaisuutta hienosti. Tämä monipuolisuus mahdollistaa näyttävien ilmakuvien lisäksi lähikuvien tuoman yksityiskohtaisuuden, tarjoten katsojalle aina laajan katsauksen kohteesta.


Meidän osaamisvalikoimaamme kuuluvat muun muassa tuotekuvaukset, toimitilakuvaukset, esittelyvideot ja monet muut palvelut! Voit aina olla yhteydessä ja keskustella siitä, miten voisimme vastata tarpeisiisi parhaiten.

Käsittely

Valokuvien jälkikäsittely on avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Usein käsittely lisää kuviin syvyyttä, värisävyjä, ja hienosäätää yksityiskohtia niin, että jopa tarkimmatkin yksityiskohdat nousevat esiin. Siitä syystä jokainen meiltä lähtevä valokuva käy vähintään kevyen käsittelyprosessin läpi.

Usein kysyttyä

MIkäli vastausta ei löydy, otathan yhteyttä!